برگزاری کارگاه آموزشی امنیت اطلاعات ( مقدماتی ) جهت کارشناسان فناوری اطلاعات دانشگاه

برگزاری کارگاه آموزشی امنیت اطلاعات
در توسعه فناوری اطلاعات باید توجه به امنیت اطلاعات و زیرساخت مورد توجه باشد و توسعه بدون توجه به بعد امنیت تلاشی بی فایده است .

مهندس شرقی ، مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه افزود : تلاش مدیران و کارشناسان فناوری اطلاعات بایستی در زمینه های ارائه خدمت مطلوب، سریع در هر مکان و زمان را فراهم نماید . در همین راستا این دوره با هدف کلی ارتقاء سطح آگاهی و دانش کارشناسان فناوری اطلاعات دانشگاه نسبت به فناوری های اطلاعاتی و روش های حفظ امنیت آنها بصورت مجازی و توسط آقای مهندس هوشیار ، مدرس دوره های امنیت از مشهد ، برگزار گردید .

در این دوره قابلیت های پیشرفته آنتی ویروس کسپرسکی تحت شبکه و کنسول مدیریتی آن ، مباحث رمز عبورهای ایمن و برخی از موارد امنیتی مورد نیاز در بکارگیری در شبکه دانشگاه مورد بررسی و تبادل نظر و قرار گرفتند .

تاریخ:
1399/09/09